State of the art oplossing voor het logistieke proces

Voor de nieuwbouw van de fabriek van Quooker met geïntegreerd distributiecentrum zijn Quooker & Costo Intralogistics in gesprek voor een mogelijk partnership. Om samen voor de logistieke processen een state of the art oplossing te ontwikkelen en te realiseren die met Quooker meegroeit. Nu, maar ook op de lange termijn.

Om een goed beeld te krijgen bij de voorgestelde oplossing door Costo Intralogistics is een digitale weergave gemaakt van de mogelijke toekomstige indeling. Bekijk het filmpje hier.

Costo - Almelo-6017
Costo Gorinchem
Conveyors

The Costo Group,
intralogistics moving faster and smarter.

Jarenlange logistieke ervaring, kennis van magazijn automatisering, innovatieve ideeën en een deskundig en enthousiast team aan specialisten, dát is Costo Intralogistics. Wij bieden slimme, en vooral praktische, oplossingen om het intralogistieke proces van uw magazijn(en) te verbeteren. Dit doen we voor bedrijven van de toekomst in e-commerce, productie & industrie, retail en logistieke dienstverlening.

“Onze missie? Het realiseren van toekomstgerichte magazijnen die bijdragen aan maximale klanttevredenheid én medewerkerstevredenheid.”

Zijn er vragen? We helpen jullie graag verder!

Rick Li-Fo-Sjoe   
rick.lifosjoe@costo-group.com
06-20 15 22 33

Hans van den Berg   
hans.vanden.berg@costo-group.com
06-81 95 17 22

Erik Koudijs
Erik.koudijs@costo-group.com
06-53 46 58 46