Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring

Via de websites www.costo.nl van Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

In deze privacy verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Gebruik van uw gegevens

Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij bij diverse formulieren om enkele persoonsgegevens.

Verder biedt de website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. 
Wij verwerken van u de volgende gegevens (medeafhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • u gebruik laten maken van onze dienstverlening
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via de website
  • het verbeteren van onze dienstverlening
  • opstellen van persoonlijke offertes

Bewaartermijnen
Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren.

Beveiliging
Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen zoals een SSL certificaat en domeinnaamservers met DNSSEC.

De e-mail van Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. wordt gehost bij De Webmakers Gorinchem en Oxillion Enschede alwaar verwerkersovereenkomsten zijn gesloten. Als u contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Oxillion Enschede.

Verstrekking aan derden
Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Aanpassen van uw gegevens
U kunt de opgeslagen gegevens opvragen via e-mail. Indien u aanpassingen wilt aan uw eigen gegevens kunt u dit aan ons doorgeven via e-mail waarna wij ze zullen aanpassen.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via info@costo.nl.

Cookies
Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de website en de diensten. Op dit moment maakt Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. nog geen gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. sluit niet uit dat er in de toekomst cookies op de website gebruikt gaan worden. Raadpleeg bij twijfel dus eerst deze privacy policy die altijd up-to-date is.

Over deze verklaring

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookieverklaring
Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met Costo Transport- en Opslagtechniek B.V. via:

Franklinweg 12
4207 HZ Gorinchem
info@costo.nl
Telefoon 0183-745045

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 23 mei 2018

Laatste nieuws

Costo & Xtend versterken hun positie in de markt

Read more

Costo & Xtend versterken hun positie in de markt

02-2021 DGA’s van Costo Intralogistics & Xtend Business Software verkopen de meerderheid van de aandelen aan investeringsmaatschappij OxGreenfield voor…

Beste wensen

Read more

Beste wensen

01-2021 De collega's van Costo Intralogistics wensen jou het beste voor 2021!

Fijne feestdagen!

Read more

Fijne feestdagen!

12-2020 Wij wensen u fijne feestdagen en bovenal een gezond 2021! Onze service & support afdeling is tijdens de feestdagen gewoon bereikbaar.

Costo is nu Costo Intralogistics

Read more

Costo is nu Costo Intralogistics

11-2020 Costo is nu Intralogistics

Costo breidt uit naar Portugal!

Read more

Costo breidt uit naar Portugal!

11-2020 Costo opent in Portugal een eigen vestiging voor ontwerp en assemblage van automatische opslagsystemen. Zo kan Costo nog sneller schakelen en inspelen…

Costo boekt enorm succes in Luxemburg bij toonaangevende logistieke dienstverlener.

Read more

Costo boekt enorm succes in Luxemburg bij toonaangevende logistieke dienstverlener.

08-2020 Costo boekt enorm succes in Luxemburg bij toonaangevende logistieke dienstverlener: opdracht voor het leveren van een compleet opslag- en…

Live robot opstelling bij Costo op LOGISTICA

Read more

Live robot opstelling bij Costo op LOGISTICA

10-2019 Costo zal op haar stand (Hal 2, D030) een ‘goods-to-man’ Eirasystem voor e-fulfilment tonen: een werkende demo van Eirabots (autonome voertuigen),…

Nieuw bij Xtend: Customer Experience Center en VAL module

Read more

Nieuw bij Xtend: Customer Experience Center en VAL module

05-2019 Xtend, ontwikkelaar van software voor de aansturing van de interne logistiek, gaat weer verhuizen naar een ruimer pand vanwege de vele nieuwe…

Costo presenteert WMS case op Nationale Voorraaddag 2019

Read more

Costo presenteert WMS case op Nationale Voorraaddag 2019

04-2019 Op 6 juni 2019 organiseert het IMCC weer de Nationale Voorraaddag, hét evenement voor supply chain professionals bij voorraadhoudende bedrijven.

Costo klant De Rolf groep kiest voor WMS van Xtend

Read more

Costo klant De Rolf groep kiest voor WMS van Xtend

04-2019 Toen de huidige WMS leverancier van de Rolf groep aangaf haar product niet meer verder te ontwikkelen, ging het bedrijf op zoek naar een nieuwe…

Laten we kennismaken!

We helpen u graag vrijblijvend met uw uitdaging!

Maak een afspraak

Enkele van onze klanten

Deze bedrijven hebben reeds kennis gemaakt met Costo en haar oplossingen.

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.