Businesscase voor uw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

De oplossing voor een compacte en efficiënte opslag

Een plateaulift maakt een compacte en efficiënte opslag van goederen mogelijk. De goederen worden letterlijk aan de orderpicker gepresenteerd. Transport- en wachttijden blijven beperkt tot een minimum, waardoor pickprestaties verbeteren en een hoge productiviteit gegarandeerd is.

Plateaulift leanlift
Plateauliften

De voordelen van plateauliften

  • Hoge pickprestaties
  • Gesloten en veilige opslag
  • Compact en hoge opslagdichtheid
  • Minimale transport- en wachttijden
  • Integratie met WMS mogelijk

Businesscase voor uw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Hoe werkt een plateaulift?

Een plateaulift wordt ingezet voor een veilige opslag van vaak kleinere artikelen. De goederen liggen opgeslagen in een gesloten kast; meestal in bakken die verdeeld zijn over meerdere lades. Het benodigde vloeroppervlak is minimaal. De lades met de benodigde artikelen worden met behulp van een lift 1-voor-1 aan de orderpicker gepresenteerd.
Loop-, transport- en wachttijden zijn tot een minimum beperkt, en de orderpicker kan zich volledig concentreren op het verzamelen van de juiste artikelen. In combinatie met bijvoorbeeld pick-to-light kan de picklocatie op de lade worden aangegeven en worden pickprestaties verder verbeterd.

Plateaulift leanlift
Plateauliften

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Cases

Gerealiseerde projecten

We zijn erg trots op onze gerealiseerde projecten! Kijk hier voor een aantal van onze referentieprojecten.

Case Smyths toys

Focus op schaalbaarheid, voorraad optimalisatie en het reduceren van de benodigde m2 zorgden voor het samenvoegen van retail en e-commerce in één magazijn bij Smyths Toys in Walsrode, Duitsland.
De slimme toepassing en samenwerking van WMS, ERP & hardware maakte dit mogelijk.

Case Logistieke dienstverlener

Dubbelslag in efficiëntie Orderverzamelen en crossdocking over dezelfde sorter bij een logistieke dienstverlener. De uitdaging DIY-branche flexibel bedienen: Slimmer crossdocken door een logistieke dienstverlener, Willebroek (BE) Met een ruimtebesparing van meer dan 50%, een forse foutreductie in het proces en een efficiëntieverbetering in het orderverzamelen is deze logistieke dienstverlener klaar voor verdere groei. Voor een…

Opdrachtgevers

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.