Dit jaar hebben we besloten om het aan het eind van het jaar een beetje anders te doen dan gewoonlijk. In plaats van een persoonlijk cadeau te geven aan onze relaties hebben we ervoor gekozen om te doneren aan een goed doel: de Edwin van der Sar Foundation. Erik Koudijs, CEO van Costo Intralogistics overhandigde de cheque aan Annemarie van der Sar van de Edwin van der Sar Foundation. 

Over de Edwin van der Sar Foundation
Deze stichting zet zich in om het leven en toekomstperspectief van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel te verbeteren.
Onder het motto ‘never give up’ realiseren zij projecten op het gebied van preventie, voorlichting, revalidatie en participatie. Ook zetten ze ‘bewegen’ in als middel van herstel van hersenfuncties en om sociaal contact te bevorderen.
https://www.edwinvandersarfoundation.nl/nl/

Aangezien velen van ons in de directe omgeving mensen kennen die een niet-aangeboren hersenletsel hebben opgelopen, begrijpen wij het motto ‘never give up’ van de Edwin van der Sar Foundation als geen ander. Daarom dragen wij met onze donatie graag een klein deel bij om dit mooie doel te bereiken!