Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Pickkar: Meerdere orders in één batch verzamelen

Kleinere orderregels snel en foutloos picken? De orderpick karren maken het mogelijk. Op de magazijn karren worden meerdere orders in één batch verzameld. Dankzij de geïntegreerde put-to-light technologie blijven pickfouten tot een minimum beperkt en zijn hoge pickprestaties gegarandeerd.

Pickkar Costo Intralogistics
Zone orderpicking

De voordelen van een orderpickkar

  • Meerdere orders gelijktijdig picken
  • Minder pickfouten, verhoging pickprestaties
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijke pickkar, minimale inleertijd
  • Flexibel ontwerp orderpick karren voor inzet op maat

Businesscase voor uw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Hoe werkt een pickkar?

Een pickkar is een slimme oplossing voor het gelijktijdig verzamelen van meerdere orders (multi-orderpicking). Op de orderpickkar worden meerdere orderdozen of -bakken geplaatst. Deze zijn gekoppeld aan het overzicht van de te verzamelen orders, waarna de orderverzamelaar met de kar door de orderpickzone loopt. Op de picklocaties geven put-to-light displays in één oogopslag aan in welke doos of bak de goederen geplaatst worden. Pickfouten blijven zo tot een minimum beperkt. 

De bijgeleverde software rekent automatisch de optimale batches, looproutes en karopbouw uit. Orderverzamelaars leggen dus altijd de kortst mogelijke afstand af, waardoor een hoge efficiency en productiviteit gewaarborgd zijn. Indien gewenst kan de pickkar worden ingezet in combinatie met andere orderpicktechnologieën.

Conveyor
Conveyor

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Expertise van COSTO Intralogistics in de praktijk

Gerealiseerde projecten

Van e-commerce, logistieke dienstverlening tot productie, industrie en coldstorage. We zijn ontzettend trots op onze gerealiseerde projecten! Graag delen we hier een aantal van onze referentieprojecten.

References

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.