The Costo Group,
intralogistics moving faster and smarter.

Jarenlange logistieke ervaring, kennis van magazijn automatisering, innovatieve ideeën en een deskundig en enthousiast team aan specialisten, dát is Costo Intralogistics. Wij bieden slimme, en vooral praktische, oplossingen om het intralogistieke proces van uw magazijn(en) te verbeteren. Dit doen we voor bedrijven van de toekomst in e-commerce, productie & industrie, retail en logistieke dienstverlening.

“Onze missie? Het realiseren van toekomstgerichte magazijnen die bijdragen aan maximale klanttevredenheid én medewerkerstevredenheid.”

Spiralconveyor

Een stukje Costo-geschiedenis

In 1990 begonnen we vanuit een schuur in Groot-Ammers met de overtuiging dat de automatisering van intralogistieke processen bedrijven kan helpen groeien. Die overtuiging bleek juist, de afgelopen jaren hielpen we vele bedrijven en groeiden we zelf mee. Van Groot-Ammers gingen we naar een gloednieuw pand in Gorinchem. Met het samenvoegen van Costo en Warehouse software specialist Xtend in Tilburg maakten we ons sterker als totaalleverancier. In 2020 breidden we uit, met onze nieuwe locatie in Portugal. En met de komst van investeringsmaatschappij OxGreenfield maakten we de meest recente ontwikkeling door.

Sommige collega’s zijn ooit vertrokken, sommigen kwamen weer terug, en er kwamen vele collega’s bij. Maar nog steeds creëren we nieuwe oplossingen om met elkaar – en met u – de interne logistiek van uw magazijn nóg sneller en slimmer te maken.

Waarom we doen wat we doen

In onze huidige maatschappij volgen technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Dit vraagt om innovatie en anders denken. Maar ook om flexibiliteit en snel aanpassingsvermogen. Want morgen kan alles opeens weer anders zijn. Daarom kijken we bij de automatisering van uw magazijn verder dan alleen vandaag. We bieden intralogistieke oplossingen die in de toekomst ook nog doen wat ze moeten doen. Slim, snel en kostenefficiënt.

Costo - Almelo-1387

Hoe we doen wat we doen

Door de vele jaren heen zijn we experts geworden op het gebied van intralogistiek en het automatiseren van intern transport. Maar alles wat we doen, doen we samen. Niet alleen onderling met elkaar als collega’s, maar vooral ook met u als klant.

Ieder magazijn is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, ook dat van u. Samen met een deskundig team bespreekt u uw intralogistieke vraagstuk, waarna wij meedenken over een passend antwoord. U krijgt geen dertien-in-een-dozijnoplossing, maar een maatwerkadvies – en implementatie – waarvan we zeker weten dat het past bij uw wensen. En, nog belangrijker, we bieden een oplossing die haalbaar én schaalbaar is. Zodat uw magazijn ook in de toekomst een volgende stap kan maken.

Contact

Bent u al klaar voor de toekomst?

Wilt u zich voorbereiden op de toekomst en overgaan tot slimme automatisering van uw magazijn?
We gaan graag met u in gesprek! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.