Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Case De Rolf Group

Eén van de uitdagingen is de piekbelasting door de seizoengebondenheid van De Rolf groep, wereldwijde totaalleverancier voor het onderwijs. Om het proces zo efficiënt en foutloos mogelijk te laten lopen is daarom gekozen voor de combinatie van hardware en software (WMS) oplossingen. Lees hier alles over de uitdaging en oplossing bij De Rolf groep.

Lees meer

Case Smyths toys

Focus op schaalbaarheid, voorraad optimalisatie en het reduceren van de benodigde m2 zorgden voor het samenvoegen van retail en e-commerce in één magazijn bij Smyths Toys in Walsrode, Duitsland. De slimme toepassing en samenwerking van WMS, ERP & hardware maakte dit mogelijk.

Lees meer

Case Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel wilde binnen het bestaande warehouse in Luxemburg een toenemende ordercapaciteit realiseren. Lees hier hoe de Costo Group een volledig op maat gemaakt warehouse management systeem (WMS) heeft geleverd in combinatie met een opslag- en order/zone picking systeem om dit te kunnen bereiken.

Lees meer

Case Kobout

Slimmer voorraadbeheer en een hogere uitleversnelheid. Dit was noodzakelijk om te blijven voldoen aan de veranderende en hoger gestelde eisen van klanten. Lees hier over de manier waarop het Arrow WMS van Costo de WMS module uit het ERP pakket van Kobout verving om te voldoen aan de eisen in voorraadbeheer en uitleversnelheid.

Lees meer

Case President Safety

Om te kunnen groeien was een nieuw en slim magazijn noodzakelijk. Costo leverde de volledige intralogistiek. De hardware en het WMS met integratie op het SAP ERP-systeem.

Lees meer

Koffievoordeel.nl bij Bouw Fulfilment Service

Bij topkwaliteit koffie, hoort een topkwaliteit zending. Daarom wordt de logistiek en warehousing georganiseerd door Bouw Fulfilment Services. Om de groei en complexiteit bij te houden, leverde Costo de hardware en de software.

Lees meer

Case Coldservice

Automatische opslag met hoogbouwkranen in een diepvriesomgeving en een bufferzone met gekoelde boxen voor het tijdelijk plaatsen van de pallets bij in- en uitslag.

Lees meer

Case Logistieke dienstverlener

Een ruimtebesparing van meer dan 50%, een forse foutreductie in het proces en een efficiëntieverbetering in het orderverzamelen. Lees nu dankzij welke oplossingen deze logistieke dienstverlener klaar is voor verdere groei!

Lees meer