Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Case President Safety

Om te kunnen groeien was een nieuw en slim magazijn noodzakelijk. Costo leverde de volledige intralogistiek. De hardware en het WMS met integratie op het SAP ERP-systeem.

Lees meer

Koffievoordeel.nl bij Bouw Fulfilment Service

Bij topkwaliteit koffie, hoort een topkwaliteit zending. Daarom wordt de logistiek en warehousing georganiseerd door Bouw Fulfilment Services. Om de groei en complexiteit bij te houden, leverde Costo Intralogistics de hardware en worden de systemen aangestuurd door het WMS van Costo Logistics Software.

Lees meer
Project coldservice

Case Coldservice

Automatische opslag met hoogbouwkranen in een diepvriesomgeving en een bufferzone met gekoelde boxen voor het tijdelijk plaatsen van de pallets bij in- en uitslag.

Lees meer
Orderpicking robot

Case Logistieke dienstverlener

Dubbelslag in efficiëntie Orderverzamelen en crossdocking over dezelfde sorter bij een logistieke dienstverlener. De uitdaging DIY-branche flexibel bedienen: Slimmer crossdocken door een logistieke dienstverlener, Willebroek (BE) Met een ruimtebesparing van meer dan 50%, een forse foutreductie in het proces en een efficiëntieverbetering in het orderverzamelen is deze logistieke dienstverlener klaar voor verdere groei. Voor een…

Lees meer
Costo Intralogistics warehouse control system (WCS)

Case Smyths toys

Focus op schaalbaarheid, voorraad optimalisatie en het reduceren van de benodigde m2 zorgden voor het samenvoegen van retail en e-commerce in één magazijn bij Smyths Toys in Walsrode, Duitsland. De slimme toepassing en samenwerking van WMS, ERP & hardware maakte dit mogelijk.

Lees meer