Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Voice picking: Verbetering van het orderverzamelproces

Het Voice picking systeem verbetert de nauwkeurigheid, de productiviteit én de efficiency van het orderverzamelproces. Orderverzamelaars houden beide handen en ogen vrij, en kunnen zich volledig focussen op hun kerntaak: het picken van de juiste goederen op de juiste locatie.

Voice orderpicking
Lydia voice

De voordelen van voice picking

  • Papierloos picken – handen en ogen vrij
  • Hoge efficiëntie, minder pickfouten
  • Verhoogde productiviteit
  • Minimale inleertijd
  • Realtime inzicht in prestaties

Benieuwd naar de mogelijkheden van voice picking of voice picking kosten? Stel vrijblijvend met onze experts een businesscase op voor uw automatiseringsvraagstuk!

Spreek een consultant

Voice picking uitleg: Hoe werkt voice picking

Bij het voice picking systeem communiceren orderverzamelaars via spraak met het WMS. Elke picker is hiervoor uitgerust met een voice terminal en een headset met microfoon. Via de headset hoort de picker naar welke locatie hij moet lopen of rijden om de gewenste orderregels te verzamelen. De locatie en het aantal picks bevestigt de picker door deze hardop uit te spreken. Zo controleert het systeem voortdurend de pickprestaties en worden pickfouten geëlimineerd. Dankzij de directe koppeling met het WMS zijn pickprestaties bovendien in realtime inzichtelijk. De orderverzamelaar heeft tijdens het papierloos picken beide handen en ogen vrij en kan zich dus volledig richten op het picken.

Orderpicking by voice
Orderpicking voice

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Expertise van COSTO Intralogistics in de praktijk

Gerealiseerde projecten

Van e-commerce, logistieke dienstverlening tot productie, industrie en coldstorage. We zijn ontzettend trots op onze gerealiseerde projecten! Graag delen we hier een aantal van onze referentieprojecten.

References

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.