Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Traversewagen: Pallets transporteren, sorteren of automatisch orderverzamelen

Met een traversewagen of traverse shuttle kunt u alle kanten op. Het systeem verzorgt het automatisch transport van pallets. Hierbij wordt het beschikbare vloeroppervlak optimaal benut. Pallets transporteren, sorteren of automatisch orderverzamelen; een traversewagen of shuttle kan het allemaal.

Warehouse

De voordelen van een traversewagen & traverse shuttle

  • Optimale benutting vloeroppervlak
  • Grote nauwkeurigheid
  • Besparing op mankracht
  • Hoge productiviteit
  • Reductie aantal schades en ongevallen

Businesscase voor uw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Hoe werkt een traversewagen & taverse shuttle

Een traversewagen of traverse shuttle bestaat uit een traversewagen en een palletshuttle. Met de shuttle aan boord rijdt de traversewagen automatisch over een rail naar de gewenste locatie, of naar een aangegeven opslagkanaal. Daar rijdt de shuttle onder de pallet, tilt deze op en brengt de last veilig en nauwkeurig binnen de contouren van de traversewagen.
De wagen neemt het transport van de pallet (en de shuttle) over tot op de afzetlocatie. Hier levert de shuttle de pallet veilig af, waarna wagen en shuttle de route vervolgen naar de volgende palletlocatie. Het systeem is geschikt voor diverse palletformaten en maakt een compacte palletopslag mogelijk.

Dronephoto warehouse
warehouse sfeer

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Expertise van COSTO Intralogistics in de praktijk

Gerealiseerde projecten

Van e-commerce, logistieke dienstverlening tot productie, industrie en coldstorage. We zijn ontzettend trots op onze gerealiseerde projecten! Graag delen we hier een aantal van onze referentieprojecten.

References

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.