Costo Tilburg 2023

Een nieuw avontuur

Met een werkgeschiedenis van anderhalf jaar bij Costo, startte Erika hier als consulent voor software. Haar avontuur begon blanco, en zonder enige voorkennis van softwarepakket Arrow®WMS kwam ze terecht in een voor haar totaal nieuw bedrijfsomgeving. Erika’s leergierigheid en eigen initiatief leidden ertoe dat ze snel in haar nieuwe functie opging en direct de groeimogelijkheden ontdekte. Ze werd intensief bij gesprekken betrokken, kreeg extra taken als projectmanager en zocht actief naar informatie om haar taken nog beter uit te kunnen voeren. ‘Je kan zóveel uit jezelf halen! Veel meer dan je denkt. Ik ben van mening dat iedereen in staat is alles te leren. Dat wil ik anderen graag meegeven’, vertelt Erika.

Taken

Het liefst doet Erika ‘zo veel mogelijk tegelijk’, vooral als deze taken een hectisch karakter hebben. Haar functie omvat meer dan alleen het beantwoorden van vragen over verkopen. Zij houdt zich ook bezig met het behandelen van offerteaanvragen, het verhelderen van software- en projectmanagement gerelateerde vraagstukken en andere kwesties die naar voren komen bij het maken van keuzes over hardware en software bij de klant. Ze zorgt voor de oplossing óf dat de juiste personen op het juiste moment worden verbonden zodat de klant uiteindelijk in staat is de juiste keuzes te maken.

De betrokkenheid van Erika begint al bij het voortraject, waarin ze met een kritische blik naar de beginafspraken kijkt en passende offertes opstelt die verrassingen achteraf voorkomen. Het projectmanagement (dat ze al vanaf haar begin bij Costo oppakte) behoort ook nog steeds bij haar takenpakket. Zo checkt ze gedurende het traject meermaals hoe de samenwerking verloopt en hoe de klant deze ervaart. Waar nodig kan zij dan tijdig en met alle plezier zorgen voor bijsturing.

Samen ontwikkelen

Wat Erika het meest trots maakt, is dat ze alle benodigde kennis zelf heeft vergaard en in een korte tijd haar huidige positie heeft bereikt. Ze benadrukt het belang van continue ontwikkeling, met name op het gebied van communicatie tussen klanten en het bedrijf. Haar uiteindelijke doel is om de lijnen kort te houden en als één team klaar te staan voor klanten.

 

Sportersmentaliteit

Haar 25 jaar ervaring in de sporterswereld is duidelijk terug te zien in hoe Erika de taken oppakt. Zo is ze het liefst altijd bezig en in beweging en heeft zij een grote drive om Costo tot een succes te maken. Naast haar werk bij Costo geeft zij sportlessen, neemt ze deel aan diverse activiteiten als salsadansen en darten, en verdiept ze zich in diverse onderwerpen als spiritualiteit. Graag is ze daarnaast bezig met het leren van nieuwe dingen.

Ontmoet het Costo team

Benieuwd naar de werkwijze van Costo?
Maak nu kennis met het team!