Wat is Goods-to-person orderpicking?

Bij goods-to-person orderpicken worden de juiste artikelen met geautomatiseerde systemen naar de orderpickers gebracht. Dit bespaart orderpickers loopafstanden én tijdverlies bij het zoeken naar de juiste goederen in het magazijn.

Wat zijn de oplossingen voor goods-to-person orderpicking?

Deze drie slimme oplossingen brengen de juiste artikelen naar de orderpickers:

  1. Orderpicking robots
  2. Mini Loads
  3. Platformliften

Hoe werken de goods-to-person oplossingen?

Een korte toelichting op iedere oplossing:

Orderpicking robotOrderpicking robots

Robots maken nu regelmatig deel uit van het magazijn en worden ingezet voor een groot aantal vaak repetitieve taken. Met name goods-to-persons order picking robots worden veel gebruikt vanwege hun vele voordelen.
Klik hier voor uitgebreide info over order picking robots. 

 

Mini loads

Mini loads zijn ideaal voor het opslaan van grote hoeveelheden bakken, trays of dozen in een beperkte ruimte. Een mini load beheert automatisch en efficiënt de in- en uitslag van goederen volgens het goods-to-person principe. Klik hier voor meer info over mini loads.

 

Plateaulift leanliftPlateaulift

Een plateaulift maakt compacte en efficiënte goederenopslag mogelijk. De goederen worden direct aan de order picker aangeboden. Transport- en wachttijden worden tot een minimum beperkt, waardoor de orderpick prestaties verbeteren en een hoge productiviteit wordt gegarandeerd.
Lees hier alles over de platform lift. 

 

Voor welke magazijnen is een goods-to-person oplossing verstandig?

Goods-to-person oplossingen worden steeds vaker toegepast. De geautomatiseerde systemen besparen tijd van de orderpickers. Hierdoor is het mogelijk om te groeien, zonder benodigde uitbreiding van het personeelsbestand. Een praktische oplossing in tijden van personeelsschaarste! Zeker voor magazijnen waar orderpicken een groot deel van de werkzaamheden van het personeel beslaat, zoals webshops en 3PL/  logistieke dienstverleners.

 

Costo Intralogistics, intralogistiek sneller én slimmer in beweging

Twijfelt u over welke goods-to-person oplossing geschikt is voor uw magazijn? Ons team van experts staat voor je klaar! Wij bieden altijd een passende oplossing afgestemd op jouw situatie.

Ontvangt u graag persoonlijk advies? Bel ons: +(31) 183-74 5045 of mail naar info@costo-group.com
We denken graag met u mee!

Advies

Neem contact op met onze specialisten

Wilt u ook efficiënt orderpicken? Neem contact op met een van onze specialisten en dan helpen wij u graag met uw uitdagingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.