Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Verbetering van het orderverzamelproces

Voice picking verbetert de nauwkeurigheid, de productiviteit én de efficiency van het orderverzamelproces. Orderverzamelaars houden beide handen en ogen vrij, en kunnen zich volledig focussen op hun kerntaak: het picken van de juiste goederen op de juiste locatie.

Voice orderpicking
Lydia voice

De voordelen van voice picking

  • Papierloos picken – handen en ogen vrij
  • Hoge efficiëntie, minder pickfouten
  • Verhoogde productiviteit
  • Minimale inleertijd
  • Realtime inzicht in prestaties

Businesscase voor uw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Hoe werkt voice picking

Bij voice picking communiceren orderverzamelaars via spraak met het WMS. Elke picker is hiervoor uitgerust met een voice terminal en een headset met microfoon. Via de headset hoort de picker naar welke locatie hij moet lopen of rijden om de gewenste orderregels te verzamelen. De locatie en het aantal picks bevestigt de picker door deze hardop uit te spreken. Zo controleert het systeem voortdurend de pickprestaties en worden pickfouten geëlimineerd. Dankzij de directe koppeling met het WMS zijn pickprestaties bovendien in realtime inzichtelijk. De orderverzamelaar heeft tijdens het papierloos picken beide handen en ogen vrij en kan zich dus volledig richten op het picken.

Orderpicking by voice
Orderpicking voice

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Cases

Gerealiseerde projecten

We zijn erg trots op onze gerealiseerde projecten! Kijk hier voor een aantal van onze referentieprojecten.

Case Smyths toys

Focus op schaalbaarheid, voorraad optimalisatie en het reduceren van de benodigde m2 zorgden voor het samenvoegen van retail en e-commerce in één magazijn bij Smyths Toys in Walsrode, Duitsland.
De slimme toepassing en samenwerking van WMS, ERP & hardware maakte dit mogelijk.

Case Logistieke dienstverlener

Dubbelslag in efficiëntie Orderverzamelen en crossdocking over dezelfde sorter bij een logistieke dienstverlener. De uitdaging DIY-branche flexibel bedienen: Slimmer crossdocken door een logistieke dienstverlener, Willebroek (BE) Met een ruimtebesparing van meer dan 50%, een forse foutreductie in het proces en een efficiëntieverbetering in het orderverzamelen is deze logistieke dienstverlener klaar voor verdere groei. Voor een…

Opdrachtgevers

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.