Meer informatie over de WMS conveyor module?

Contact

Aansturing van geautomatiseerde systemen

Een belangrijk stukje hardware in het automatiserings proces zijn conveyors. Via deze lange banen worden bijvoorbeeld artikelen van de bulk naar de pickvoorraad vervoerd. De conveyors van Costo staan in perfecte harmonie met ons Arrow WMS. Vanaf het opzetten van de artikelen tot het afleveren bij de laatste positie van de conveyor, alle informatie is inzichtelijk in het WMS.

Conveyors
conveyor header Costo intralogistics Warehouse control system

De voordelen van de conveyor module

Het automatiseren van het intralogistieke magazijn proces kan alleen efficiënt zijn door kwalitatieve hardware in combinatie met innovatieve software. Door convoyers aan te laten sturen door het Arrow WMS met conveyor module verloopt het interne logistieke proces niet iets slimmer. Enkele voordelen op een rij:

  • Perfecte afstemming tussen de conveyors en het WMS
  • Altijd inzicht in de locatie van de goederen
  • Eventuele storingen zijn direct zichtbaar

De voorraad op de beste positie in het magazijn?
Laten we sparren over de mogelijkheden!

Contact

Hoe werkt de conveyor module

Binnen het magazijn moeten goederen van A naar B worden verplaatst. Op verschillende locaties moeten er processen worden aangestuurd. Het WMS weet welke orders er in het systeem zitten en de verwachtte uitslag. Op basis van deze feiten worden de juiste conveyors aangestuurd om de goederen door het magazijn te vervoeren.
Bijvoorbeeld van de dozenvouwer, die het proces overgeeft aan de conveyor die het naar de juiste zone voor orderpicking stuurt om de doos te vullen. De conveyor controleert het en stuurt het daarna richting de juiste plaats voor transport.
Wanneer er grote hoeveelheid aan verplaatsingen per uur plaatsvinden is het crucial dat er snel beslissingen genomen worden. Ons WMS is in staat om binnen miniseconden te reageren en correcte beslissingen te maken. De conveyor module van het WMS zorgt hierbij voor de perfecte samenwerking tussen conveyors en het warehouse management systeem.

K+N Luxemburg website afb 3
Project coldservice

Expertise van COSTO Intralogistics in de praktijk

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten!

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

References

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.

Advies

Neem contact op met onze specialisten

Wilt u ook een succesvolle samenwerking starten voor uw logistieke oplossingen? Neem contact op met een van onze specialisten en dan helpen wij u graag met uw uitdagingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.