Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Meerdere orders in één batch verzamelen

Kleinere orderregels snel en foutloos picken? De pickkar maakt het mogelijk. Op de kar worden meerdere orders in één batch verzameld. Dankzij de geïntegreerde put-to-light technologie blijven pickfouten tot een minimum beperkt en zijn hoge pickprestaties gegarandeerd.

Pickkar Costo Intralogistics
Zone orderpicking

De voordelen van een pickkar

  • Meerdere orders gelijktijdig picken
  • Minder pickfouten, verhoging pickprestaties
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk, minimale inleertijd
  • Flexibel ontwerp voor inzet op maat

Businesscase voor uw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Hoe werkt een pickkar?

Een pickkar is een slimme oplossing voor het gelijktijdig verzamelen van meerdere orders (multi-orderpicking). Op de kar worden meerdere orderdozen of -bakken geplaatst. Deze zijn gekoppeld aan het overzicht van de te verzamelen orders, waarna de orderverzamelaar met de kar door de orderpickzone loopt. Op de picklocaties geven put-to-light displays in één oogopslag aan in welke doos of bak de goederen geplaatst worden. Pickfouten blijven zo tot een minimum beperkt. 

De bijgeleverde software rekent automatisch de optimale batches, looproutes en karopbouw uit. Orderverzamelaars leggen dus altijd de kortst mogelijke afstand af, waardoor een hoge efficiency en productiviteit gewaarborgd zijn. Indien gewenst kan de pickkar worden ingezet in combinatie met andere orderpicktechnologieën.

Conveyor
Conveyor

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Cases

Gerealiseerde projecten

We zijn erg trots op onze gerealiseerde projecten! Kijk hier voor een aantal van onze referentieprojecten.

Case Smyths toys

Focus op schaalbaarheid, voorraad optimalisatie en het reduceren van de benodigde m2 zorgden voor het samenvoegen van retail en e-commerce in één magazijn bij Smyths Toys in Walsrode, Duitsland.
De slimme toepassing en samenwerking van WMS, ERP & hardware maakte dit mogelijk.

Case Logistieke dienstverlener

Dubbelslag in efficiëntie Orderverzamelen en crossdocking over dezelfde sorter bij een logistieke dienstverlener. De uitdaging DIY-branche flexibel bedienen: Slimmer crossdocken door een logistieke dienstverlener, Willebroek (BE) Met een ruimtebesparing van meer dan 50%, een forse foutreductie in het proces en een efficiëntieverbetering in het orderverzamelen is deze logistieke dienstverlener klaar voor verdere groei. Voor een…

Opdrachtgevers

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.