Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Slim en betaalbaar

Een palletlift wordt gebruikt voor het verticaal verplaatsen van pallets, bijvoorbeeld tussen verschillende verdiepingsvloeren. De lift maakt een (deels) geautomatiseerde goederenstroom mogelijk die veilig, ergonomisch én snel is. 

Een slimme en betaalbare oplossing voor hogere efficiency in uw magazijn.

Aangepast Coldservice lift and contour controle (1)

De voordelen van een palletlift

  • Ruimtebesparend verticaal transport
  • Integratie met palletbaan of palletiser mogelijk
  • Geschikt voor lege én beladen pallets
  • Veilig en ergonomisch
  • Leverbaar voor diverse palletformaten

Businesscase voor uw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Hoe werkt een pallet lift

Palletliften zijn geschikt voor zowel lege als beladen pallets. Nadat een pallet in de lift is geplaatst, wordt deze automatisch naar een andere verdieping getransporteerd. Dankzij de verticale beweging blijft het ruimtebeslag minimaal. Door de palletlift te integreren met bijvoorbeeld een transportbaan en/of een palletiser ontstaat een (deels) geautomatiseerde palletstroom. Manueel bediende transportbewegingen blijven beperkt, waardoor het overzicht en de veiligheid op de vloer toenemen. Bovendien is het transport van pallets met een lift minder belastend voor uw medewerkers en dus meer ergonomisch. Palletliften zijn leverbaar voor verschillende palletformaten.

Palletlift
Palletlift

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Cases

Gerealiseerde projecten

We zijn erg trots op onze gerealiseerde projecten! Kijk hier voor een aantal van onze referentieprojecten.

Case Smyths toys

Focus op schaalbaarheid, voorraad optimalisatie en het reduceren van de benodigde m2 zorgden voor het samenvoegen van retail en e-commerce in één magazijn bij Smyths Toys in Walsrode, Duitsland.
De slimme toepassing en samenwerking van WMS, ERP & hardware maakte dit mogelijk.

Case Logistieke dienstverlener

Dubbelslag in efficiëntie Orderverzamelen en crossdocking over dezelfde sorter bij een logistieke dienstverlener. De uitdaging DIY-branche flexibel bedienen: Slimmer crossdocken door een logistieke dienstverlener, Willebroek (BE) Met een ruimtebesparing van meer dan 50%, een forse foutreductie in het proces en een efficiëntieverbetering in het orderverzamelen is deze logistieke dienstverlener klaar voor verdere groei. Voor een…

Opdrachtgevers

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.