Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Pallets transporteren, sorteren of automatisch orderverzamelen

Met een traverse shuttle kunt u alle kanten op. Het systeem verzorgt het automatisch transport van pallets. Hierbij wordt het beschikbare vloeroppervlak optimaal benut. Pallets transporteren, sorteren of automatisch orderverzamelen; een traverse shuttle kan het allemaal.

Warehouse

De voordelen van een traverse shuttle

  • Optimale benutting vloeroppervlak
  • Grote nauwkeurigheid
  • Besparing op mankracht
  • Hoge productiviteit
  • Reductie aantal schades en ongevallen

Businesscase voor uw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Hoe werkt een traverse shuttle

Een traverse shuttle bestaat uit een traversewagen en een palletshuttle. Met de shuttle aan boord rijdt de traversewagen automatisch over een rail naar de gewenste locatie, of naar een aangegeven opslagkanaal. Daar rijdt de shuttle onder de pallet, tilt deze op en brengt de last veilig en nauwkeurig binnen de contouren van de traversewagen.
De wagen neemt het transport van de pallet (en de shuttle) over tot op de afzetlocatie. Hier levert de shuttle de pallet veilig af, waarna wagen en shuttle de route vervolgen naar de volgende palletlocatie. Het systeem is geschikt voor diverse palletformaten en maakt een compacte palletopslag mogelijk.

Dronephoto warehouse
warehouse sfeer

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Cases

Gerealiseerde projecten

We zijn erg trots op onze gerealiseerde projecten! Kijk hier voor een aantal van onze referentieprojecten.

Case Smyths toys

Focus op schaalbaarheid, voorraad optimalisatie en het reduceren van de benodigde m2 zorgden voor het samenvoegen van retail en e-commerce in één magazijn bij Smyths Toys in Walsrode, Duitsland.
De slimme toepassing en samenwerking van WMS, ERP & hardware maakte dit mogelijk.

Case Logistieke dienstverlener

Dubbelslag in efficiëntie Orderverzamelen en crossdocking over dezelfde sorter bij een logistieke dienstverlener. De uitdaging DIY-branche flexibel bedienen: Slimmer crossdocken door een logistieke dienstverlener, Willebroek (BE) Met een ruimtebesparing van meer dan 50%, een forse foutreductie in het proces en een efficiëntieverbetering in het orderverzamelen is deze logistieke dienstverlener klaar voor verdere groei. Voor een…

Opdrachtgevers

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.