Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Warehouse software

Een modern en succesvol magazijn kan vandaag de dag niet zonder intelligente software voor de aansturing van de processen en voorraadbeheer. Costo ontwikkelt samen met partner Xtend de ideale configuratie.

Het Arrow platform van Xtend biedt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende modules, al naar gelang uw behoefte. Een WCS voor de mechanische componenten, een eenvoudig WMS voor voorraadbeheer of een state-of-the art variant, compleet met koppelingen met bestaande IT omgevingen, pick modules, RF modules en/of uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Warehouse software

Warehouse control system

Warehouse control system De betrouwbare aansturing van geautomatiseerde processen. Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk? Aansturing van geautomatiseerde systemen Een efficiënte aansturing van gemechaniseerde en geautomatiseerde material handling systemen is cruciaal voor een feilloos proces. Het warehouse control systeem (WCS) neemt die aansturing – en de monitoring van de verschillende (deel)processen – voor zijn rekening. Zeker in…

Warehouse management system

Warehouse management system Beheert het magazijn slim en efficiënt! Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk? Het beheer van het logistieke proces Een warehouse management systeem, WMS, maakt het beheren van voorraden en logistieke processen efficiënter én slimmer. De foutkans daalt, terwijl de service toeneemt. Met het juiste WMS houdt u altijd en overal grip op uw goederenstromen…

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.

Expertise van COSTO Intralogistics in de praktijk

Gerealiseerde projecten

Van e-commerce, logistieke dienstverlening tot productie, industrie en coldstorage. We zijn ontzettend trots op onze gerealiseerde projecten! Graag delen we hier een aantal van onze referentieprojecten.