Advies voor jouw automatiseringsvraagstuk?

Spreek een consultant

Pallet shuttle: Dynamisch en kosteneffectief

Een Pallet Shuttle bied een hoog dynamische, kosteneffectieve oplossing voor de aanvoer van bakken, dozen of trays naar pickstations.
Dankzij de compacte opslag wordt kostbare ruimte optimaal benut. Het pallet shuttle systeem in een magazijn garandeert hoge doorvoercapaciteiten, mede doordat orderpickers zich volledig kunnen focussen op hun kerntaak.

Costo Intralogistics
Costo Intralogistics

De voordelen van een pallet shuttle systeem

  • Compacte opslag
  • Hoge doorvoercapaciteiten
  • Eenvoudig uit te breiden/schaalbaar
  • Geschikt voor dozen, trays en bakken
  • Naar behoefte configureerbaar

Benieuwd of een 3D shuttle ook uw opslag kan optimaliseren? Neem contact met ons op.

Spreek een consultant

Hoe werkt een shuttle (voor bakken en dozen)?

Een shuttlesysteem is een automatisch AS/RS-systeem dat dozen, bakken of trays met behulp van robots (shuttles) in- en uitslaat. De shuttlerobots rijden autonoom over het stellingenframe naar de door het WMS of WCS aangegeven locatie. Daar worden de goederen met behulp van een geïntegreerd reachsystem op het voertuig (enkeldiep of dubbeldiep) uit de stelling gehaald en binnen de contouren van de shuttle geplaatst. Deze brengt ze vervolgens naar een lift, waarna de goederen voor het picken worden afgeleverd bij het juiste pickstation. De shuttles kunnen indien gewenst meerdere niveaus in een gangpad bedienen. Afhankelijk van de behoefte kan ook het aantal shuttles worden uitgebreid.

Inbound
Costo Intralogistics

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Expertise van COSTO Intralogistics in de praktijk

Gerealiseerde projecten

Van e-commerce, logistieke dienstverlening tot productie, industrie en coldstorage. We zijn ontzettend trots op onze gerealiseerde projecten! Graag delen we hier een aantal van onze referentieprojecten.

References

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.