“Ik heb een brede IT ervaring en wilde graag specifiek als database consultant aan de slag. Ik ben graag continue aan het leren en met de complexiteit van de projecten bij Costo is ieder project weer een mooie uitdaging om veel van te leren en klanten te adviseren”

Hermann-Otto, database consultant

“De lijnen met de collega’s zijn kort en we werken in een informele sfeer. Iedere dag is anders en ik heb veel persoonlijk contact met onze klanten. Vele klanten ken ik inmiddels al jaren, daardoor leer je elkaar kennen en weet ik hoe ik ze het beste verder kan helpen. Mijn eerdere werkervaring in het magazijn van een retailer helpt daar natuurlijk ook bij. Dat maakt mijn werk erg leuk!”

Costo collega
Nick, software support

“De afwisseling in werkzaamheden en de leuke collega’s maken het werken bij Costo voor mij erg leuk! We hebben vaak strakke deadlines, ik ben er trots op dat we deze halen en de klant tevreden is.”

Administratief medewerkster Sylvia Veld

Flexibiliteit en innovatieve ideeën

Costo Intralogistics heeft inmiddels meerdere magazijnen naar volle tevredenheid voor ons ingericht. Hun innovatieve ideeën en flexibiliteit spelen daarin voor ons een grote rol.

Lees meer over het project Smyths toys
Diana van Smyths toys
Diana Burikina, support manager – Smyths toys, Walsrode (DE)

Lorem ipsum testimonial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi

Lorem ipsum – bedrijfsnaam

“In de 12,5 jaar die ik nu bij Costo werk zijn we blijven door ontwikkelen. We kijken constant met elkaar hoe we onze producten nog verder kunnen verbeteren. De goede werkomgeving met de juiste gereedschappen en zelf up-to-date blijven, helpen hier enorm bij. Het is fijn dat hier ruimte voor is, want dat met elkaar blijven ontwikkelen, vind ik erg leuk aan mijn werk.”

Werkplaatschef locatie Gorinchem

Medewerker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi

 

Lorem ipsum – Medewerker

Meedenken in oplossingen

Het meedenken naar oplossingen zodat wij onze uiterste uitdagingen aan kunnen, daarin steekt Costo Intralogistics er echt bovenuit. Hier zie je direct de vele jaren logistieke ervaring en expertise terug.

Maickel Versantfoort manager director Coldservice
Maickel Versantfoord, managing director – Coldservice