Meer informatie over de multi-orderpickmodule?

Contact

Efficiënt orderpicken

Ieder magazijn of distributiecentrum is uniek en vereist verschillende pickprocessen. De multi-orderpickmodule binnen het Arrow WMS kan de verschillende orderpick processen koppelen en aansturen. Het proces wordt met de module altijd naar individuele wensen geregeld. Zo begeleid het WMS jou artikelen door verschillende stappen in het pickproces heen.

Handscanner
pick to light

Multi-orderpickmodule voordelen

Door de verschillende processen zoals zone picking, pick to light en voice picking te combineren in de magazijn automatisering en aan te laten sturen door het WMS ontstaat een efficient process. Dit biedt als belangrijke voordelen:
• De loopafstanden voor orderpickers worden gereduceerd.
• Orders kunnen verzonden worden op prioriteit
• Optimale systeembenutting
• Flexibel inzetbaar voor verschillende pickprocessen

De voorraad op de beste positie in het magazijn?
Laten we sparren over de mogelijkheden!

Contact

Hoe werkt een multi-orderpickmodule

De multi-orderpickmodule is altijd afgestemd op de situatie en klantbehoefte van het betreffende magazijn. Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden van de module zijn het volgende:

  • De module zorgt dat de artikelen verzameld worden op basis van picklocaties die bij elkaar zijn en stuurt processen zoals pick-to-light, voice-picking en het printen van labels aan. Zo worden loopafstanden voor de orderpickers beperkt. Dit bespaart tijd en zorgt voor gemak.
  • Een andere functie van de module is dat wordt bepaald waar het meeste plek is op het conveyorsysteem. Zo kies je voor een optimale doorstroming of rankschikking op basis van prioriteit van de verzending.
Lydia voice
Zone picking - orderpicking - pick to light

Expertise van COSTO Intralogistics in de praktijk

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten!

Expertise van COSTO in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

References

Slimme praktische oplossingen om het intralogistieke proces te verbeteren.

Advies

Neem contact op met onze specialisten

Wilt u ook een succesvolle samenwerking starten voor uw logistieke oplossingen? Neem contact op met een van onze specialisten en dan helpen wij u graag met uw uitdagingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.